måndag 8 maj 2017

Elinas födelsedag och lån av barnen!

Sköna härliga maj, ja i och med månadens intrång kom värmen, för ett tag alla fall :) I lördags var det alldeles underbart och jag kände hur glädjen spratt i mig, men som någon skrev på FB, "Vilken tur att sommaren kom på en lördag i år" :) Ganska slående faktiskt!

Ja, tiden rinner iväg nu och det är mycket panerat. I helgen lånade vi barnen, Elina fyllde år och firade i Västervik på Gränsö Spa. Lustigt  vår lilla som alltid älskat sin födelsedag vill inte ha något kalas utan rymmer istället iväg, så det kan ändra sig :) :) :). Vi hann i alla fall fira henne med tårta och presenter innan vi tog över barnen.
När Elina och Tommy åkte iväg fick Mila sova middag och Timo och jag var ute och myste i det varma vädret. 
När vi har barnen är det alltid fullt upp och full fart. När Mila sovit middag tog vi en biltur ut till Tuna där vi irrade och letade efter ett torp, inte lätt att följa en karta när det inte finns någon adress... Men efter mycket letande hittade vi till slut. När vi kom hem var det dags för matlagning och lek med både det ena och det andra.
Mila har blivit så duktig på att pussla :) och hela golvet är fullt av lego...:)
Idag söndag var det som sagt lite svalare, men efter frukost gav vi oss av till favoriten Källängsparken med lite mellis. Där skulle vi kunna tillbringa en hel dag och det är så lagom avstånd dit också så det passar så bra. Men efter ett par intensiva dagar och en rätt sen kväll slocknade de båda två efter utflykten... :)
Nu sitter i här rätt så trötta men med ett leende på läpparna, så härligt det är att ha de små, som ger oss så mycket skratt och så mycket glädje :) Underbara busiga barn!!

Kram till er alla!
/Marie

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...